31 December 2022

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 31 Δεκεμβρίου 2022: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΒΙΔΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ "LIVE 2k23"


ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 31 Δεκεμβρίου 2022:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΒΙΔΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ "LIVE 2k23
VIDEO OF THE DAY December 31, 2022
STELIOS MAVIDIS - GIORGOS EFSTATHIADIS "LIVE 2k23"


Ο Στέλιος Μαβίδης και ο Γιώργος Ευσταθιάδης μας παρουσιάζουν αυτές τις γιορτινές μέρες ένα γιορταστικό ποντιακό και λαϊκό πρόγραμμα με τίτλο "Στέλιος Μαβίδης - Γιώργος Ευσταθιάδης 2k23". Ένα πλούσιο πρόγραμμα και νέα και παλιά τραγούδια από τον Στέλιο Μαβίδη στο τραγούδι και τον Γιώργο Ευσταθιάδη στη λύρα και στο βιολί. 

 Όπως πάντα, στην παρέα τους ο μαέστρος Σταύρος Τουλκερίδης ο οποίος είχε και την μουσική επιμέλεια. Special guest star και σολίστας ο μοναδικός Κώστας Σιώπης στο κλαρίνο. Επίσης συμμετέχουν οι μουσικοί Στέφανος Δημητρόπουλος (μπάσο), Κωνσταντίνος Τσολάκης (κρουστά) και Μπάμπης Καρατζίβας (τύμπανα).

Ευχόμαστε σε όλη την ομάδα καλοτάξιδο το νέο τους βίντεο με την ευχή να μας συνοδέψει όλους αυτές τις γιορτινές μέρες! Καλή χρονιά σε όλους!




Radio Trapezounta Boston
Dedicated to the Musical Traditions of Hellenic Pontos


🔴 LISTEN LIVE ON TUNE IN RADIO:
🔴 http://bit.ly/RadioTrapezountaBoston
© [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], [2018].
Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this site’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], with appropriate and specific direction to the original content.
© [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], [2018].
Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η επανάληψη αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον δημιουργό ή / και τον ιδιοκτήτη αυτού του ιστότοπου απαγορεύεται αυστηρά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα και σύνδεσμοι με την προϋπόθεση ότι θα δοθεί πλήρης και σαφής πίστωση στους [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση στο αρχικό περιεχόμενο.





No comments: