20 October 2014

20/10/2014 ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: 5η ΓΙΟΡΤΗ ΛΥΡΑΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ


5η ΓΙΟΡΤΗ ΛΥΡΑΣ
ΕΥΞΕΙΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (ΕΜΠΟΣ)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ




από το blog e-pontos.blogspot.com:

Η μεγάλη γιορτή που στήθηκε την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στον Προφήτη Ηλία Αχαρνών, δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί εξαιτίας της βροχής η οποία δυσκόλεψε την προσπάθεια των διοργανωτών.

Η εκδήλωση η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ., ξεκίνησε με μία ώρα περίπου καθυστέρηση εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου. Και ενώ τα παιδιά και οι μουσικοί έκαναν την εμφάνιση τους, στο πρώτο κιόλας τραγούδι, η βροχή που είχε ήδη ξεκινήσει δεν άφηνε κανένα περιθώριο για τη συνέχεια της υπέροχης αυτής βραδιάς. Μετά από ένα διάλειμμα αρκετών λεπτών για να κοπάσει η βροχή, έγινε μία ακόμα προσπάθεια για να συνεχιστεί. Όμως αυτή τη φορά διακόπηκε οριστικά η 5η Γιορτή Λύρας που διοργάνωνε ο Ευξείνειος Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος (Ε.Μ.ΠΟ.Σ).
Στα πλαίσια της βραδιάς ο Δημήτρης Καρασαββίδης και ο Ευξείνειος Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος (Ε.Μ.ΠΟ.Σ) πρόλαβαν, ελέω βροχής, και βραβευσαν ο μαέστρος και μουσικοσυνθέτης Θανάσης Τσολερίδης, ο δεξιοτέχνης βιολίστας Νικόλαος Τσιμαχίδης, ο διευθυντής του ogdoo.gr, συγγραφέας και μουσικός παραγωγός Κώστας Μπαλαχούτης και ο Στάθης με τη Σοφία Νικολαΐδου.

No comments: